Mijn naam is Mariska Wedzinga, getrouwd en moeder van 2 puberzonen. Al vanaf mijn 19e ben ik werkzaam tussen de mensen, namelijk in de functie van baliemedewerkster, inmiddels bijna 30 jaar.

Dienstverlening is voor mij heel belangrijk, net dat stukje (meer) kunnen betekenen voor iemand. En soms is dat “gewoon” naar iemand luisteren en zijn of haar verhaal laten vertellen.

 

Coaching past door mijn werkervaring en karakter heel goed bij mij. Als coach zet ik mij in om een bijdrage te leveren aan jouw veranderingsproces naar meer geluk, betere balans, of meer uitdaging in jouw leven. Of begeleiding in jouw verwerkingsproces. Tijdens de intake en de wandelsessies sluit ik aan bij jouw persoonlijke wensen waarin ik mijn creatieve geest heel goed kwijt kan. Ieder mens is uniek en dat maakt coaching een mooie uitdaging!

 

De naam voor mijn coachingspraktijk is niet voor niets Inspired by nature. De natuur inspireert mij elke wandeling weer. In deze gejaagde tijd waarin we soms niet veel buiten zijn, begeven we ons van a naar b, maar missen we al het moois wat de natuurlijke omgeving ons biedt! Ik wandel zelf elke dag met onze 2 honden en geniet van de natuur, van de kleine dingen zoals een mooie bloem, prachtige lucht of een fladderende vlinder.

 

Voor de coaching heb ik diverse opleidingen gevolgd en blijf ik mij nog steeds verder ontwikkelen door het volgen van trainingen, bijhouden van vakliteratuur en intervisie met andere professionals.

 

De opleiding die ik gevolgd heb zijn:

Opleiding Diploma
Pro Education HBO basisopleiding ergotherapie 2016
Civas Wandelcoach 2019
Civas Coaching bij Hoogbegaafdheid 2019
Civas Rouwcounseling 2020
Civas HSP coach (hoogsensitiviteit)  in opleiding

Foto Mariska